Garanti

Garanti

För att du ska kunna känna dig helt trygg ingår vid ditt köp 3 års garanti. Dessutom ingår sedan september 2016 en trygghetsförsäkring för privatpersoner som gäller i upp till 14 år.

Privatperson

När du som privatperson köper en värmepump från Euronom ingår en trygghetsförsäkring, som gäller i upp till 14 år. De första sex åren är kostnadsfria och du väljer sedan själv om du vill förlänga försäkringen, ett år i taget, upp till totalt 14 år. Erbjudande om förlängning skickas ut i god tid innan din försäkring gått ut. Trygghetsförsäkringen är ett komplement till din hem-, villa eller fritidshusförsäkring och omfattar både inne- och utedelen på din värmepump. Din ordinarie försäkring ersätter kostnaderna i samband med maskinskada, med avdrag för självrisk och eventuell värdeminskning. Trygghetsförsäkringen går in och ersätter dig för detta avdrag. Det är viktigt att kontrollera så att maskinskada verkligen ingår i din nuvarande försäkring. Om inte, lägg till det! Trygghetsförsäkringen träder endast i kraft när skadebeloppet är högre än självrisken i din ordinarie försäkring.

Juridisk person

För dig med företags- eller kommersiell fastighetsförsäkring. Denna försäkring tar vid när den tvååriga fabriksgarantin tar slut och gäller i ytterligare 3 år. Med denna försäkring har du ett fullgott skydd i 5 år.

Kontakta oss för mer information och offert.
Kampanjerbjudande:

Hållbar värme

Satsningen fokuserar på hållbara värmeprodukter till privatmarknaden. Euronom har länge legat i framkant inom produktutveckling, med energieffektiva, svensktillverkade produkter. Effektivitet inom framförallt luft/vatten-värmepumpar och systemtankar som uppmuntrar till att kombinera olika värmeslag (t.ex. sol, ved, pellets) för bästa möjliga uppvärmning är grundidén. Hållbar miljö, hållbar värme och hållbara produkter går hand i hand. Värmepumparna är rostfria, vilket ger bästa skyddet mot väder och vind. Dessutom blir installationerna både snygga och diskreta – som ett litet silversmycke för villan. Euronoms värmepumpar är paketerade med upp till 14 års försäkring.